Post by jeopateammavi on Feb 7, 2022 2:14:15 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc. : Samoloty WW2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc. : Samoloty WW2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc. : Samoloty WW2 2022 version ▞▞▞
Jak.narazie gram.2 dni i jestem pozytywnie zaskoczony jak wciąga ;-)
Niemam nic złego do powiedzenia. Faja gierka
Warplane Inc Hills & WW2 plane Märulimängud uvve
Jeden z najbardziej zabawnych. niesamowite i interesujące gry, w które kiedykolwiek grałem, opanowanie sterowania zajmuje trochę czasu, ale kiedy opanujesz rzeczy, nie możesz przestać grać. Nie skupia się również na aplikacji do zarabiania pieniędzy, ale wygląda na to, że twórcy naprawdę dbają o grę i jej graczy. Dziękuję za tę świetną grę. 100% 5 gwiazdek
Pomysł fajny, ale mnóstwo niedociągnięć. Np. nie można samodzielnie wybrać samolotu. Poza tym kończy się kończy.
Gra jest zła. Nawet nie widzę sensu gry na początku wyglądała dobrze, ale potem, kiedy robiłem samouczek, ciągle się resetował, byłem zły, więc po prostu grałem, więc idę do wieszaka i kupuję nowy śmigło idę do walki i mówi, że jest wojna i myślę, że dobrze, to powinno być zabawne, wchodzę do gry, ale nie ma wojny, nie ma ani jednej gry w powietrzu, to tylko ja, potem kończy mi się paliwo. Chłopaki nie rozumieją tej gry, jest zła
Zabawna gra, lewy pad kierunkowy nie reaguje wystarczająco. Kilka razy stukałem lub naciskałem, aby manewrować i nic się nie dzieje.
Spędziłem 2 godziny próbując ukończyć samouczek, poza tą jak dotąd dobrą grą
Ma naprawdę fajny wygląd, a dźwięki są po prostu niesamowite. Jednak rozgrywka jest wciągająca tylko przez chwilę. Zarabianie pieniędzy / kupowanie ulepszeń zajmuje naprawdę dużo czasu, aby móc przejść do następnego etapu, w którym grasz w to samo w kółko z bardzo małym ogólnym postępem i ostatecznie masz tego dość szybko.
AD Reklama Reklama AD... Reklama po każdym uruchomieniu. Jestem ostatnimi 5 minutami, które widziałem, jak 20 reklam (dużo umarłem)
Podoba mi się ta gra, ale kiedy pierwszy raz grałam, była naprawdę trudna, ale żałuję, że nie mogłeś pominąć całej misji, ale jest fajna, po prostu bardzo trudna, żałuję, że nie było łatwiej.
Gra wcale nie jest zła. Ale ciężko jest przejść na wyższy poziom i nie można kłamać planu bez gotówki.
Gunship Sequel: WW2 - Apk AMP
Naprawdę podoba mi się ta gra, prawdopodobnie moja ulubiona gra mobilna do tej pory, bardzo wyjątkowa, nie grałem w nią, jedynym problemem, jaki mam z nią, jest to, że ma reklamy, ale to tak jak każda gra mobilna w historii i musisz jakoś zarabiać pieniądze, bardzo polecam ta gra
Niestety jest to w dużej mierze gra opłaca się wygrać. Tak, możesz użyć standardowego wyposażenia itp., ale poziom gry jest wtedy szalony. Jeśli nie masz na to długich godzin, nie przejmuj się, ponieważ przyjemność szybko zamieni się w frustrację. Zapewne chce cię przekonać do zapłacenia za dodatki, które pozwolą ci ukończyć misje... Poza tym: tyle grindowania. Nie możesz korzystać z poprzednich samolotów, które odblokowałeś w poprzednich misjach! Musisz zamiast tego użyć nowo odblokowanych, ale bardzo słabych samolotów!
Jest to zdecydowanie jedna z najbardziej gównianych gier mobilnych, mimo że ma cały potencjał, by być niesamowitym. Twórca tej gry wyraźnie nie ma pojęcia, jak działają samoloty, jak są wytrzymałe, a nawet jak szybko można wylądować. Oczywiście nie mają też pojęcia, jaka jest długość pasa startowego. Prawie niemożliwe do pokonania na poziomie Forst ze względu na zmienność elementów sterujących, a kiedy gra zdecyduje, że osiągnąłeś „próg eksplozji”. Jeśli to możliwe, dasz 0 gwiazdek.
Na pewno będziesz chciał włączyć tryb samolotowy, dostaję reklamy, które płacą za rzeczy, ale to jest śmieszne. Nie zrozum mnie źle, to świetna gra, ale reklamy po każdym locie sprawiają, że prawie nie można w nią grać
Warplane Inc WW2 War on Hills Action zqk
Ta gra jest idealna. Świetna rozgrywka, świetna fabuła, a muzyka i efekty dźwiękowe sprawiają, że atmosfera jest tak dobra. Nie płacę też za wygraną. Niektóre tryby gry wymagają do odblokowania pieniędzy, ale to rozsądne. Mam tylko problem, nowy joystick nie jest dobry. Nie mogę powiedzieć, w którym kierunku pójdę, ponieważ wraca do centrum po tym, jak puszczę.
Absolutnie uwielbiam tę grę !!! Chciałby mieć lepszą obronę podczas nalotu. Chciałbym zobaczyć trudniejsze poziomy !!! Dziękuję bardzo za tak wspaniałą i wyjątkową grę. Zwłaszcza w porównaniu do ich śmieci!
Ta gra jest NIESAMOWITA, od wciągającej i realistycznej rozgrywki po emocjonującą i interesującą historię. Twój zespół programistów ma wiele do poklepania się po plecach, ponieważ stworzył grę mobilną równie dobrą jak gra Steam na PC. Świetna robota i tak trzymaj.
Całkiem dobrze wykonana gra, byłoby miło, gdyby sterowanie było lepsze.
i visited the office - Polish translation – Linguee
Jakie są kontrole. To trochę ważne, aby wiedzieć, jak korzystać z samolotu, zanim zostaniesz poproszony o wylądowanie. Zapomnij o tym, wychodzę.
Mega fajna gra na nudę i długą podróż
Świetna gra, jeden z największych wysiłków, jakie widziałem w tytule mobilnym. Naprawdę solidna rozgrywka, niesamowita fabuła i budowanie świata. Jedyną krytyką jest to, że postępy w fabule mogą być trudne, ale w większości nadrabia się to dobrą zabawą.
Bardzo wolna gra nie może grać samolotem o małej mocy, proszę ulepszyć grę, jest fajna, ale bardzo wolna, mimo że mam 8 GB pamięci RAM
Ta gra musi zostać nagrodzona za najlepszą strzelankę walk powietrznych roku i mam nadzieję, że tak się stanie
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale może zawierać kilka poprawek i usprawnień.
Ta gra jest do bani 🤷♂️. Nie możesz odwrócić sterowania lotem. Mechanika lotu nie jest intuicyjna, jeśli chodzi o twoją przepustnicę i prędkość powietrza, więc w zasadzie dokonujesz regulacji lub próbujesz wspinać się lub nurkować, a stracisz prędkość i rozbijesz się.
Rozgrywka jest fajna i wymagająca, ale... musisz albo kupić walutę w grze, albo powtórzyć pierwszą misję milion razy. Gra nie zapewnia wystarczającej ilości paliwa ani amunicji, aby ukończyć nawet pierwszą misję, więc musisz ją kupić, oczywiście w strużkach walutowych, w których przy każdej próbie musisz stopniowo awansować (chyba że zapłacisz). Nie tyle pay2win, ile po prostu płacisz za 2 gry. Nie jestem też pewien, czy programiści znają definicję „walki powietrznej”
Słaby
Warplane Inc. ww2 Guerre Avion Action habc
Gra jest świetna i dopracowana. Dość trudna z pozamimi. Polecam
Świetna gra, naprawdę fajna do grania.
Robi się zbyt grindy, zwłaszcza gdy ledwo możesz uniknąć AA
Uwielbiam to, przypominają mi gry flashowe TU i zgadzam się z tobą, Dima, większość gier mobilnych to gratisy, ale twoja... zabrała ciasto, nie wiem, co to jest, ale uwielbiam to! Myślę, że może mam pomysł na twoją następną grę, może na przykład wyścig kosmiczny? Pasuje do Ciebie i Twojego stylu zespołu, tak trzymaj. Rzadko piszę taki akapit, ale szczerze, ta gra na to zasługuje.
Dobra gra
Gra jest fajna i interesująca. ZBYT WIELE REKLAM. Za każdym razem, gdy się rozbijasz lub przerywasz grę, zacinają się w reklamie. O wiele za dużo. Mogłoby być o wiele lepiej.
Nie ma znaczenia, co zniszczysz, tylko jak daleko lecisz. Więc broń nie ma sensu. Po każdym poziomie musisz zacząć od nowa i stracić wszystkie zarobione pieniądze. Zamiast zaczynać od nowa, po prostu kończę i odinstaluję.
Ciągle usuwają moje recenzje, ponieważ nie chcą dodawać przycisku przywracania zakupów dla osób, które kupują odrzutowiec, ale go nie otrzymują
Daję mu 3 gwiazdki, ponieważ początkującym ciężko jest grać, wiem, że celem gry jest abyś mógł grać jak najdłużej, ale przynajmniej trochę ułatwić, w przeciwnym razie dałbym mu 5 gwiazdek bo fabuła i szkice są niesamowite
Non stop dodaje. Więcej dodaje niż gra. Mogłoby być dobrze, ale wyraźnie sprzedają się nasze. Jeśli lubisz dodawać to jest dla Ciebie. Jeśli chcesz zagrać w grę, to nie jest dla ciebie. To po prostu bolesne 💔
Niesamowita gra. Nie podobało mi się to, że muszę kupować amunicję i bomby. I musiałem zagrać w pierwszą kampanię prawie 10 razy, żeby zdobyć kilka ulepszeń do mojego samolotu, które wciąż nie wystarczają do ukończenia pierwszej kampanii.
Freeze Tag Online Trò chơi điện tử cljc
Vultee Aircraft
Warplane Inc. 飛行機シュミレーター戦闘機ゲーム アクション pxpj
To kojąca gra wojenna, która zapewnia nostalgię za epoką wojny światowej. Chociaż wiele elementów wymaga naprawy. W związku z tym niektóre funkcje są nadal w języku rosyjskim, a ulepszenia i zmiany samolotów czasami nie oszczędziłyby, wymagając od graczy ponownego wykonania tego samego i spróbowania jeszcze raz. Jednak koncepcja i doświadczenie są proste, ale urzekające! Jedyną inną porażką jest to, że odkryłem, że walczę dla nazistów.
Bardzo przyjemna gra
Piękna grafika, fajna muzyka i dźwięk. Celowanie jest trudne i nie podobało mi się, że muszę cały czas jeździć nowymi samolotami... Poza tym każdy samolot ma ten sam dźwięk. Warto spróbować. Ps. Zbierz jak najwięcej pieniędzy, zanim misja dobiegnie końca, nawet jeśli rozbijesz się samolotem.
Zapłaciłem 10.99 i nic nie dostałem
To świetnie, jest aspekt gry zręcznościowej, ale jest naprawdę fajny, ponieważ przedstawia każdy lot jako inny i możesz ulepszyć swój samolot. Jest też ciekawa historia, a pod koniec gry są fajne rzeczy, które pozwolą ci grać. Również końcówki są zgrabne. W sumie to fajna gra.
Często narzekam, że w dzisiejszych czasach gry mobilne są zbyt łatwe i to na pewno to rozwiązuje. Kończę samouczek i dopiero zaczynałem to rozumieć i uznałem, że jest to całkiem satysfakcjonujące. Potem pojawiła się pierwsza niemożliwa do pominięcia reklama, która zrujnowała to, co ta gra miała na celu.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Veiksmas ihjx
To zabawne, ale niezgrabne sterowanie jest niezgrabne, a gra jest zbyt trudna dla gry dla dzieci